Hiç yorum yok
DUYGULARIMIZ

Aslinda bizim bildigimizden çok farkli bir yapisi vardir duygularin insanlar arasi iliskide bir vazgecilmez unsurdur iste bugunku konumuz bu.


Hergün farklı bir olay oluyor
Bir günümüz birkaç değişikliklere bir önceki günü tutmuyor iste bunlar yaşanırken de duygularımızın esiri oluyoruz aslında.

Mesela iş yerinde patronunuza veya başka bir çalışan arkadaşımıza okulda sınıf arkadaşlarımıza ailemizde anne babamıza veya eşimize çocuklarımıza saçma sebeplerden kızıyoruz işte böyle olaylar ise duygularımızı kontrol edemediğimiz için tüm günün üzüntülü geçmesine sebep oluyor.
Aslında kızmak veya darılmak için değil de sevmek ve sevilmek için bahaneler arasak hepsi çözülecekde işte bunun içinde olumlu çagrışımları zihninizde oluşturmamız gerekiyor.


Duygularımız bizim hem en zayıf noktamız hem de en güçlü yanımızdır aslında  şöyleki birisi bizi üzmesi için ondan olması gerekenden fazlasını beklemek yeterlidir
Yada herkesin imkansız olarak degerlendirdigi hayallerimizi gerçekleştirmek için hayal etmek sevmek inanmak çabaladıkmı gerçekleştiğinde o kişilerin yüzündeki mahcup tavır sizi mutlu edecektir.

İşte bunların hepsi bizim beynimizle alakalı düşüncelerdir eğer aşka paraya maceraya inanırsak mutlu veya mutsuz oluruz bunların inadına duygularla yaşamak bizim en doğal hakkımızdır.

Duygularımızla barışık olmamız gerekiyor başarılar için çünkü hayatımızdan duyguları attıkmıydı yaşaın içi boş bir evden farkı kalmaz yaşarsınız ama bir anlam ifade etmez bu sizin için

Sevgi ve mutluluk duygularıyla kalın...

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder