Hiç yorum yok
HAYALLERİNİZ OLSUN

Hayat hayal kurarak güzelleşir ve hayallerimize ulaşmak içinse hayatın sırrını bilmek gerekir.



Hayatımızda birçok olayla ve kişilerle ve mekanlara karşılaşıyoruz birçoğumuz da hayalini kurduğu hayatı yaşamak için bunlara imreniyor peki hayallere ulaşmak kaç adım kadar uzakda ?
Pek de uzak değil hayalini kurduğumuz o huzur veya zenginlik ihtişam bizim onlar için ne kadar fedakarlık yapdıgımız  yada ne kadar onları umursarsak o kadar yaklaşırız hayallerimize.

Nelerin hayalleri kurulur ?
Size şunu söylüyüm bir önceki yaşımda bahsettiğim gibi bu konuda çok özgürüz herseyı herkesi her yeri hayal edebiliriz.
Çok uzaklara gitmek uzayın bir ucundan diğerine yerin en derinliklerine dünyanın em yüksek yerine kafa kendimiz deki en küçük aroma sadece bir hayal kadar uzağız.

Nasıl hayal kurulur ?
Çok basit zihninizde ki monoton düşünceleri atıp olduğunuz yerde olmak istediğiniz yeri yada olmak istediğiniz herşeyi hayal edebilirsiniz ne yapmak istiyorsanız neronlarınız ona hizmet edecek yani.

Bundan binlerce yıl önce bu kadar hayalperest insan olmasaydı bugünkü teknolojiden tozunu bile bahsedemezsin hala mağaralarda karın doğurma derdiyle yaşardık ne kadar kötü bir durum değilim.
İşte hayallerimize kavuşmak için pes etmememiz gerekir bunun için tarihten onlarca kişiyi örnek verebilirim fatih sultan mehmet.,  edison, enstain demem yeterlidir.


Hayaller hayatımıza kattıgımız ufak renklerdir biz o renkleri nereye ne şekilde kullanırsak hayallerimiz hayatımızı o kadar süsler
Hayatınızdaki hayallerin hayatınıza güzellikler kayması dileğiyle.

Sevgi ve sayg

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder