1 yorum
KENDİNİ KEŞFET

Hayatında bazı şeyleri degiştirmek isteyen insanlıga faydalı olmak isteyen kişinin ilk yapması gereken kendini keşfetmekdir.

kendini keşfetmek ile ilgili görsel sonucu

Peki bunu nasıl yapacagız ?
Şu kısacık ömrümüzde hep birşeylerden şikayetçiyiz oldu, olmadı- bildim bilemedim vs. ama hepmiz degişimle gelişecegimizi sanıyoruz peki yanılıyormuyuz? Hayır
Çünkü bizler degişimin nasıl yapılacagını yada ne şekilde geliştirilecegimizi bilmiyoruz yada kendi potansiyelimizin farkında degiliz.
Hep bazı insanları tanıdıgımızı sanıyoruz ve onun hakkında bazı yargılarda bulunabiiyoruz bunun nedeni başkalarını tanımanın insanın kenddisini tanımasından daha kolay olmasıdır, işte buüyüzdenm kendimzi tanımanın bir diger yolu da acı da olsa başkalarının bzim hakkımızdaki görüşlerini saygıyla dinlemekdir.

Nedemek bu keşfettmek?
dogdugumuzdan bu yana merakk ettigimiz herşeyi ögrenmek çin sarfettigimiz bir meragin diger adıdır A yani annemizden dogumuzda kim oldugunu merak etmemizden tutunda evrenin en uzak galaksisine kadar herşey bir merak ın sonucudur.

İnsan neden kendini sorgulanmaz?
aslında cevabı çok basit çünkü olumsuzluklardan kaçıyoruz hata yapmakdan çekiniyoruz ama şunun farkında ndegiliz i hata yapmak bize gerçek potansiyelimizi gösterir ve tecrübe kazanmamızı saglar.  yani hayatın en pahalı kararı.

KENDİMİZİ NASIL KEŞFEDERİZ?
Hayatımızda küçük degişiklikler yaparak-
tembelligi bhedeflerinden alıkoyan  herşeyi ve olumsuz düşünceleri geride bırak sadece odaklan.

Düşün ve plan kur-
karaarlarını vermeden önce sorgula ve buna nasıl ulaşabilecegine dair yo ve yöntemler belirle.

Harekete geç ve çabala-
biliyorsunuzki hiçbirşey çalışmadan çabalamadan kendiliginden olmaz onun için ugraşmak gerekir.

Ve en son olarak sonuçları bekleyin
olumlu yada olumsuz olmasi önemli degil zaten birşeyi gerçekleştirmek sizde oluştuysa o sizin nasibinizdir koşun ardından.

kendini keşfetmek ile ilgili görsel sonucu

Hayatıızda aldıgınız kararların sizi mutlu etmesi dilegiyle.

1 yorum :